dimarts, 16 de gener del 2007

Organigrama:

President: Santiago Pujol Sedó; Fill de Mora d’ Ebre i empresari molt reconegut de la nostra comarca. Soci, fundador i pare de dos jugadors. Ha estat sempre exercint el càrrec de màxim dirigent de l’ entitat. Destaca per la seva lluita i entrega constant per el compromís i estima que sent per el seu club. Obsessionat per la formació i el treball de les categories base. La seva ambició ha estat la culpable de mantenir viu el bàsquet, i de forma espectacular, a la nostra comarca.
Vicepresident: Joan Ramón Fernández Romero; Fill de Mora la Nova, treballador de renom dins la empresa on treballa. Mà dreta del president, exerceix les tasques de tresoreria i administració del club des de la seva fundació. Un dels seus fills va ser jugador dels equips del club. Treballador infatigable i fidel als seus principis. Personatge molt estimat i apreciat per tècnics i gran amic dels jugadors.
Direcció Tècnica: Joan Carles Albiac Machín; Fill de Flix. Més de 7 temporades al club. Va ser fitxar per construir l’ escola de bàsquet. Ha estat jugador del 1er equip, dirigeix l’ equip sènior i és el màxim responsable de la part esportiva. La seva extensa experiència, amb més de 19 anys com entrenador, han permès la seva entrada dins el Top-10 de clubs tarragonins.
Entrenadors: Lluís Rull (Junior), Ignasi Donado (Escola).